(Archiwum)

Praktyczne aspekty realizacji zasad GHP/GMP oraz wdrażania systemu HACCP w zakładzie

Lokalizacja: Chmielnik
świętokrzyskie / powiat kielecki / gmina Chmielnik (miasto)
Obszar;dziedzina: biznes, firma, zarządzanie, administracja
Czas trwania: 21-100 godzin
Nazwa kursu: Praktyczne aspekty realizacji zasad GHP/GMP oraz wdrażania systemu HACCP w zakładzie

ul. Mielczarskiego 7
26-020 Chmielnik
tel.: 41 354 27 07

Kurs / szkolenie:
Praktyczne aspekty realizacji zasad GHP/GMP oraz wdrażania systemu HACCP w zakładzie
Czas trwania: 42 godz.
Cena: 1000 zł

ostatnia aktualizacja: 2025-05-10
Komentarze

źródło: Baza Usług Rozwojowych (BUR), Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
Polityka Prywatności