Kursy biznesowe - firma, zarządzanie, administracja (pomorskie)

Firma / instytucja
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
znalezionych: 2
Nazwa kursu / Czas trwania i cena / Firma / instytucja / Lokalizacja
Zasady dokumentowania wdrażania zasad GHP/GMP i systemu HACCP
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 250 zł
Centrum Szkoleniowe "J&J" Niepubliczna Placówka Kształcenia Ustawicznego
Malbork
Zasady GHP i GMP w produkcji żywności
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 250 zł
Centrum Szkoleniowe "J&J" Niepubliczna Placówka Kształcenia Ustawicznego
Malbork

źródło: Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
aktualizacja: co 2 tygodnie
Polityka Prywatności