8 stycznia 2026 (czwartek)

Szkolenie z optymalizacji kosztów i zrównoważonego zarządzania w gastronomii i obiektach HoReCa – praktyczne warsztaty dla managerów schronisk i punktów gastronomicznych

Obszar;dziedzina: biznes, firma, zarządzanie, administracja
Czas trwania: 21-100 godzin
Firma / instytucja: Projekt Gastro Sp. z o.o.
Forma nauki: mieszana

Miejsce: Rybnica Leśna (stacjonarnie + online)
Czas trwania: 24 h
Cena: 8 000,00 PLN brutto
Termin: 08.01.2026 do 15.12.2026

Organizator:
PROJEKT GASTRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Szafarnia 11/F8
80-755 Gdańsk
tel. 605 368 877
http://www.projektgastro.pl/
biuro.projektgastro@gmail.com


więcej informacji:
www.projektgastro.pl/
ostatnia aktualizacja: 2025-12-13
Komentarze

źródło: Baza Usług Rozwojowych (BUR), Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
Polityka Prywatności