Wdrażanie Systemu HACCP i GHP/GMP. Praktyczna interpretacja wymagań prawa żywnościowego

Lokalizacja: Wrocław
dolnośląskie / powiat Wrocław / gmina Wrocław
Obszar;dziedzina: biznes, firma, zarządzanie, administracja (10)
Czas trwania: 1-20 godzin
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Firma / instytucja: Centrum QUALITY
Nazwa kursu: Wdrażanie Systemu HACCP i GHP/GMP. Praktyczna interpretacja wymagań prawa żywnościowego

ul. Walońska 7/4
50-413 Wrocław
tel.: 601 084 601

Kurs / szkolenie:
Wdrażanie Systemu HACCP i GHP/GMP. Praktyczna interpretacja wymagań prawa żywnościowego
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 600 zł

Komentarze

źródło: Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
aktualizacja: co 2 tygodnie
Polityka Prywatności