Funkcje technologiczne surowców w kreowaniu receptury produktów cukierniczo-ciastkarskich. Kompozycja smaku i wizerunku w danym sezonie

Lokalizacja: Poznań
wielkopolskie / powiat Poznań / gmina Poznań
Obszar;dziedzina: rozwój osobisty i kariera zawodowa (02)
Czas trwania: 1-20 godzin
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Firma / instytucja: Pastry Lab
Nazwa kursu: Funkcje technologiczne surowców w kreowaniu receptury produktów cukierniczo-ciastkarskich. Kompozycja smaku i wizerunku w danym sezonie roku

ul. Wenecjańska 8/33
61-101 Poznań
tel.: 601 460 015

Kurs / szkolenie:
Funkcje technologiczne surowców w kreowaniu receptury produktów cukierniczo-ciastkarskich. Kompozycja smaku i wizerunku w danym sezonie roku
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 1500 zł

Komentarze

źródło: Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
aktualizacja: co 2 tygodnie
Polityka Prywatności