Zasady doboru asortymentu i ekspozycji produktów mięsno wędliniarskich - teoria i praktyka

Lokalizacja: Cerekwica
wielkopolskie / powiat poznański / gmina Rokietnica
Obszar;dziedzina: sprzedaż, marketing, PR, handel nieruchomościami (08)
Czas trwania: 21-100 godzin
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: tak
Firma / instytucja: Modernvision Studio
Nazwa kursu: Zasady doboru asortymentu i ekspozycji produktów mięsno wędliniarskich - teoria i praktyka

ul. Wiązowa 1/1
62-090 Cerekwica
tel.: 664 490 277

Kurs / szkolenie:
Zasady doboru asortymentu i ekspozycji produktów mięsno wędliniarskich - teoria i praktyka
Czas trwania: 72 godz.
Cena: 8000 zł

Komentarze

źródło: Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
aktualizacja: co 2 tygodnie
Polityka Prywatności